Min Resa – Mina Mål!

Jag hade innan jag kom i kontakt med Daniel kämpat med övervikt ända sedan jag fick mina underbara döttrar. Jag ville så gärna komma tillbaka i form. 

Oktober 2013 fick jag möjlighet att starta med PT-Online, och det förändrade allt. Daniels stöd under programmets olika faser, och de självförklarande delarna i materialet, lärde mig att känna efter hur jag skulle ta hand om min kropp och vad som krävdes av mig för att få till förändring. Jag är oerhört stolt över mig själv, att jag gjorde denna förändring, och jag skulle inte klarat det utan Daniel och PT-online. Jag har så mycket att tacka Daniel för, och det är makalöst vad lite vilja och envishet kan åstadkomma om man får rätt verktyg. Tack Daniel!

Madelen Axelsson

Jag anlitade Daniel som online PT första gången våren 2014, då jag ville ta nästa steg mot att ta bättre hand om mig och min kropp. Jag kände att jag inte hade tillräckligt med kunskap om kost och träning för att nå mina mål. Daniel la upp ett 12 veckorsprogram med kost och träning efter att jag berättat vad mitt mål var. I början hade vi tät kontakt vi FB då jag hade många frågor som dök upp hela tiden både ang träningen och kosten. Jag fick alltid snabba och bra svar. Daniel har hjälpt mig, svarat på frågor, puschat och peppat mig genom hela programmet. Jag kände tidigt att Daniel är en väldigt kunnig och seriös PT som verkligen lever som han lär. Jag har anlitat Daniel ytterligare en gång för ett 12 veckorsupplägg, och idag har vi ett rullande samarbete. Jag är mer än nöjd med Daniel som PT. Att anlita honom var ett av mitt livs bästa beslut.
 

PT-online förändrade mitt liv: När vågen visade 100,6 kg bestämde jag mig att nu måste jag göra en förändring i mitt liv, jag fick kontakt med Daniel genom en vän som 1 år tidigare fått fantastiska resultat med Daniels hjälp. På 12 veckor lyckades jag med Daniels hjälp och redskap gå ner hela 23,7kg, jag fick också insikt om min kropp, kost och vilken träning som fungerade bäst för mig. Jag är så grymt stolt över mig själv och det är bästa beslutet jag har tagit, jag kan knappt förstå hur jag har gått från soffpotatis till att älska träning och mina resultat både på insidan och utsidan! Daniel har förändrat mitt liv och utan Daniels hjälp och expertis hade jag aldrig klarat denna tuffa och lärorika tid. Efter avslutad PT-online har jag nu fortsatt min resa på egen hand, jag har nu med den kunskap jag fått gått ner totalt 30 kg och är nära mållinjen.
Tack för allt!

KOSTEN GÖR SKILLNAD!
Jag har i många år tränar 5 gånger i veckan men ätit otroligt fel och aldrig fått några resultat.
Med balans om hur, när och vad jag ska äta tillsammans med lite mer varierad träning kom resultaten. Jag orkar mer, är piggare och kroppen svarar. Jag har lärt mig så mycket under dessa 3 månader som kommer fortsätta ha med mig i min vardag.

Tack vännen för att du stått ut med mina alla mina dumma frågor, peppat mig och framför för att du trott på mig!
Emma Kluft

Naturligtvis har jag själv kört detta program. Denna bild togs för cirka 9 år sedan då jag precis avslutat mitt program.

Jag vet vad som funkar och mitt mål är nu hjälpa andra till ta sin fysik till en ny nivå.

På bilden ser jag rätt allvarlig ut, men jag är faktsikt en rätt glad prick :)

/Daniel Savic

Hej Daniel,
 
I april vann jag ett Get In Shape paket av dig via Facebook och jag måste verkligen säga att det var det bästa som kunde hända! Jag har helt ändrat mitt liv och framförallt min syn på kost och träning.
 
Jag började den 11 april med kostupplägget och fredagen innan när jag hade skrivit ut det hade jag smått panik för jag tyckte det verkade jättejobbigt... Jag gjorde strikta kostscheman för varje vecka under 6 veckor där jag skrev ner exakt det jag skulle äta och så åt jag efter det. Jag planerade och förberedde mycket matlådor osv hemma och tyckte det fungerade bra. Efter den första perioden körde jag på samma mat men jag följde inte ett kostschema till punkt och pricka. Jag slarvade emellanåt med vin eller en god middag men inte ofta. Under semestern slarvade jag litegrann men inte såsom jag gjort förr eftersom jag nu redan hade en sund inställning till mat osv och visste vad jag mådde bra av att äta.
 
Jag har inte tränat så mycket som jag skulle velat kanske men som mitt liv ser ut nu (småbarnsförälder, mycket migrän osv) får jag ihop ca 4 gånger per vecka och det ger också resultat J Tycker det är så fruktansvärt kul att träna och har blivit helt beroende! Har tidigare mest tränat gruppass på gym men har först nu insett att högintensiv styrketräning verkligen är grejen! Kör mycket HIIT eller Tabata men också intervall-löpning och lite annat. Jag mår sååå bra i kroppen av att träna och genom att äta rätt – min mage är inte bubblig och uppsvälld längre, jag har mindre migrän, jag har inte ont i ryggen alls lika mycket som tidigare och är piggare och gladare. Jag har pga detta gått ner 12 kg och nått (till och med kommit under) min ultimata målvikt som jag haft i en stor del av mitt vuxna liv och framför allt fått en sund inställning till min kropp och min vikt som jag inte har haft sedan jag var barn. Har gått från överviktig till normalviktig, från strl L/42 till S/M/38 i kläder! Vilken vinst alltså! Är så glad att du gav mig den här chansen!!!!
 
Nu när jag inte kör programmet till punkt och pricka är det inte så att jag ”slarvar” en massa heller eftersom jag nu verkligen vet vad jag ska äta för att må bra.
Skickar med några före och efterbilder också fast tycker inte man ser förändringen lika mycket som den känns på kläder osv ;-)

Stort tack för den här chansen!!!!!!!

Mvh
Victoria 

Det har varit en mycket intressant resa, har lärt mig mycket om mig själv, mina styrkor och svagheter. Upptäckt min envishet som varit räddningen väldigt många gånger. Har aldrig varit så fokuserad som jag är nu. Mer intresserad av mig själv, av mitt liv, min hälsa, min person. Medvetna val ersätter undanflykter och ursäkter, målet är fortfarande viktigt men jag lärt mig njuta under resans gång också. Övat och övar på att ha tålamod. Må-bra- tanken är inte "beach 2015- projekt" utan ett livslång projekt, en livsstil som jag blir bättre och bättre på. Vill bara tacka dig, för all din hjälp och all ditt stöd. Tålamodet och snabba svar på mina frågor. Att kontakta dig var ett av de absolut bästa valen jag gjort i mitt liv. Tack Daniel. Du är fantastiskt duktig på det du gör.

/Leyla

Jag har alltid tränat.. Men av en slump råkade jag läsa ett erbjudande om online pt på fb..
Kommer för evigt vara tacksam för vad den resan skulle föra med sig
Ett år har gått! Från att bli glad över att äntligen gått ner de 4 retsamma extra kilona efter graviditet, till att inse att det bara var början till min nya livstil! Med de fysiska resultaten av viktminskning och sedan ökning av muskelmassa till mitt nya positiva och balanserade mentala förändring !!! IM HOOKED for life träning = livsglädje för mig! Har lärt mig så mycket kring kost, teknik i träning och det har påverkat hela min form och resultaten tickar på!
Daniel är dig evigt tacksam för all info kring min kost och träning, är i mitt livs form som 40 åring ensamstående mamma tack vara dig!
Carina Carrasco

Började 1:a maj på 83 kg och med ett midjemått på 84 cm. Har blivit av med 14 kg och 11 cm i midjan till den 22:a juli.

Är så tacksam för träningsschemat du ordnade å allt som följde med på köpet! Tack, tack, TACK!!!!
 

"Jag hade kämpat med min vikt i flera år tidigare, utan ihållande resultat.
Det var inte förrän jag såg min kollegas reaktion, som jag förstod hur långt jag faktiskt har kommit nu.
Visade en gammal "före-bild" som jag har sparad och hon kunde knappt se att det var jag.
När jag väl bestämde mig för att göra en förändring så var det kosten jag fokuserade mig på, eftersom jag i det läget saknade träningsmotivation. Jag kände mig obekväm på gymet!

Jag ställde 1000 frågor till Daniel för att få ihop matplaneringen, och testade massor med nya maträtter!
Upplägget kan ju aldrig vara detsamma för alla men Daniel stöttade mig så att jag på bästa sätt kunde hitta det som passade mig!
Det finns så oerhört mycket nyttiga råvaror som lätt ersätter det man är van vid.
Under resans gång så kom träningsmotivationen jag hade saknat och den har bara vuxit!
Jag har nu bibehållit mitt resultat i över 2 år men då även kommit ännu längre!
Jag är evigt tacksam för all hjälp!!!!!!! "
Kram kram


Sophie Quist Karlsson

Genom förrändrad kosthållning och träning lyckades jag gå ner 9,5 kg på 12 veckor. Schemat som Daniel la upp åt mig följde jag strikt och det tog inte speciellt lång tid innan jag märkte att  fettprocenten sjönk och att muskulaturen började bli mer synlig. Jag kände mig också mycket piggare av den nya kosten vilket påverkade mitt arbete positivit då jag är egenföretagare och där arbetsdagarna kan bli rätt långa.
Så ett stort tack för all hjälp!

Danny Nilsson

Jag kände att jag behövde prova något nytt och få ny inspiration i min vardag och mitt träningsliv.
Där av fick fick höra av min vän om PT online. Jag tyckte det lät intressant och de har verkligen levt upp till mina förväntningar.
Fått ny inspiration i träningen, att våga ta mig ut till vikterna och inte endast träna genom gruppträning.
Har fått en annan syn på vad jag äter och till ett hälsosammare liv. Och insett att jag kan ge mer än vad jag själv trodde från början. Med dina redskap genom PT online så har jag tagit min träning till ny nivå.

"Inga frågor är dumma", den känslan har jag fått utav dig som PT och det har känt väldigt uppskattat. Att kunna fråga om allt från kost till hur man gör övningar rätt.

Jag skulle definitivt rekommendera att testa på och köra PT online om man vill ha ny energi och inspiration till sin träning. Eller om man helt enkelt behöver få en kickstart i sin träning

Lisa Stålnacke

 

Efter många års slit på gymmet med uteblivna önskade resultat hittade jag Daniel Savic på facebook och bestämde mig för att skicka iväg ett mail. Det var starten på en helt otrolig fövandling, jag trodde inte det var möjligt att förändra kroppen så otroligt på 12 veckor. Väldigt bra kontakt under hela programmet och snabba svar vid alla frågor som uppkom under träningstiden. Att jag tog kontakt med Daniel är ett av mina bästa beslut! idag är det så jädra kul att gå till gymmet smile.

Mikael Söderman

 

Det har gått en vecka sedan vi avslutade ditt program och vi sitter här och funderar på vad den största skillnaden är, vad vi uppnått. Och då måste man på nåt sätt börja i, att vi aldrig egentligen såg det här som ett "program", inte som något som hade en början och ett slut, utan som starten på ett nytt förhållningssätt till träning, framförallt, men också ett nytt förhållningssätt till balansen mellan träning och kost.


Och det bästa är att det är precis så det blivit! Visst var vi under programmet mer slaviska i vår kosthållning, det vägs och mäts inte här hemma på samma sätt nu, men vi fortsätter tänka på vad vi äter, och väljer de nyttiga alternativen framför de mindre nyttiga. Och det gör vi för att VI VILL, inte för att vi måste.

De här tolv veckorna har visat oss hur vi kan må, att vi kan känna oss friskare och starkare och piggare (och självklart lite snyggare :). Vi vill inte tillbaka till vår tidigare form. Även om vi inte var sjukliga på något sätt eller ens i farozonen, så känns det ändå så mycket bättre nu och det vill vi verkligen inte mista.

Det är därför vi nu kör ett styrkepass innan vi går på brunch till exempel! Då vet vi att vi kan äta de där små sakerna extra med gott samvete.

Med tolvveckorsprogrammet får man, om man kör på enligt instruktionerna, väldigt mycket resultat på kort tid. Det blir en påtaglig och konkret skillnad, som verkligen har kraft att motivera. Det är därför rekommenderar vi ditt upplägg till alla som frågar!

Stort tack än en gång!

Jag har följt Daniels upplägg i 14 veckor nu. Jag är imponerat över Daniels kunskap och förmåga att anpassa kost och mat till min utgångspunkt och vad jag vill ha ut av träningen. Upplägget har utmanat mig och gett resultat jag inte hade trott jag hade klarat av innan.  – 10  kg, - 10 cm i midjan och en känsla av att vara lätt i kroppen är resultat som talar sitt tydliga språk.

Jag är snart 40 år, med två barn och heltidsjobb, och upplägget har gjorts för att det skulle fungera med min vardag.
Jag är mycket glad för att få ha Daniel med på min resa mot att bli så bra jag kan bli.

Karin Peterson

Jag är såå tacksam för din hjälp! Ångrar inte en sekund att jag tog kontakt med dig för ett kost o träningsprogram som verkligen fungerar!
Här är mina resultat:
Vikt: -5,6kg
Midjemått: -10cm Lår: -4cm

/Elina

Trots att jag har en bred kunskap om kost och träning har jag inte nått dit jag velat. Jag älskar att träna och pressa mig själv men utan rätt kost och näring till kroppen kommer inga resultat. Efter många års kämpande med allt-eller-inget tänk och jojo-bantning kände jag att någonting måste hända så därför kontaktade jag Daniel. Att köra PT-online i 12 veckor var en otrolig resa! Det är så häftigt att se hur kroppen förändras med rätt sorts mat och träning. Det som krävs för att nå sina uppsatta mål är rätt verktyg, vilket jag fick från Daniel! Givetvis måste du även ha en stark vilja, vara fokuserad och ha tålamod! Med hjälp av hans breda kunskap och pepp nådde jag mina mål! Jag är så glad och nöjd med Daniel och hans PT-online! Om du kört fast, tveka inte med att kontakta honom! Jeanette Johansson
 

Min erfarenhet av PT-online

Funderade att börja med en Pt på gymmet, men jag hade inte råd med det, men jag ville verkligen få en spark i baken och komma igång med träningen igen.
Funderade länge och av en slump så läste jag om PT-online, jag blev smått intresserad för det verkade bra.
Jag följde samtidigt en annan sida på Facebook och där kom jag i kontakt med Daniel Savic
Jag kontaktade honom via mejl, och jag fick svar relativt snabbt.
Fick besvara lite frågor (om jag minns rätt) om hur jag levde, kostvanor och träning.
Efter det så fick jag även skriva upp allt jag åt under några dagar.

Nån vecka senare fick jag kost och tränings schema mejlat till mig.
Jag upplevde att kost schemat passade mig bra i kaloriväg jag gick inte på någon svält diet.
Tränings schemat var bra sammansatt, inga svåra övningar.
Kunde mejla när jag ville om det var något jag undrade över osv och oftast fick jag svar snabbt.

Jag gillade verkligen att använda mig av PT-online dels så är det inte lika dyrt som att ha en pt på gymmet, och oftast då får man inget kost schema.
Jag kom igång bra med styrketräningen och kom i bra form under de 12 veckorna jag hade Daniel.
Så jag rekommenderar verkligen att testa Pt -online


Marie Hallin Fd Graaf

 

Jag köpte ett tolvveckors paket av Daniel Savic. Jag fick tydliga instruktioner gällande träning och kost.
Det var snabb återkoppling när jag hade frågor och funderingar. Jag lyckades gå ner 14 kilo vilket känns jättebra!
Jag kan varmt rekommendera Daniel om du behöver hjälp med kost och träning!


Ylva Klang

Jag har aldrig haft problem med att ta mig till träningen. Men träningen har sällan gett de resultat jag önskat.
Efter 12 veckor med Daniel så inser jag att det handlar om kosten likaväl som rätt upplägg på träningspassen. Daniel satte ihop en detaljerad plan för båda delarna. Jag trodde aldrig att jag skulle klara mig utan en chokladbit till helgen, men under dessa 12 veckor kände jag knappt något godissug alls. Jag gick ned 10 kg och minskade 9 cm i midjan. Snyggare ben och överkropp, gladare, piggare och framför allt starkare!

/Anna

Då jag märkte att jag la på mig kilo efter kilo så bestämde jag mig för att bryta mönstret och kontaktade Daniel Savic för Pt-online då jag kände att det behövdes ett träningsupplägg och framförallt behövde jag hjälp med kosten då jag jobbar som bussförare med oregelbundna tider. Fick ett bra upplägg som var enkelt att följa. 12 v senare så är jag en bra bit på väg mot målsättningen. 15 kg och 12 cm i midjan har försvunnit och det har inte varit så svårt som jag trodde. Jag är mycket tacksam för hjälpen
/Jonny
Näslund

Hej Daniel!

Nu har det gått 12 veckor (det har gått sjukt fort!!!) och jag tänkte nu redovisa mina resultat!
Vikt: -9 kg
Midja: -9 cm
Rumpa: -5 cm
Lår: -9 cm
Överarm: -3 cm + lite mer synliga muskler!

Detta är absolut inte över för min del bara för att 12 veckor har gått, jag kommer att fortsätta på samma mat- och träningsschema. Maten funkar så bra, jag äter mycket mindre och nyttigare än förut utan att känna någon hunger alls mellan målen. Och min mage mår jättebra för första gången på ca 15år!
Godissuget existerar heller inte längre!
Jag kommer att "fira" dessa 12 veckor med att äta pasta (dock fullkorn) för första gången på ca 4 månader!!!

Tack så jättemycket för dessa veckor!!!
En stor anledning till att jag inte gav upp är för att du är "mänsklig", dvs att du inte skäller på mig för att jag syndat och du förstår att man ibland trillar dit!

Nu är jag fullt medveten om när jag fuskar på helgen och kan "gottgöra" det på vardagarna. Det jag unnar mig nu på helgen var tidigare vardag för mig så det är stor skillnad!
Tack ännu en gång!!!


Henrica Tonysdotter
 

Hej!  
 
Innan jag kontaktade Daniel så hade jag tränat 4-5ggr veckan och åt vad jag trodde var en bra kost men inget hände riktigt.  
Jag saknade motivation och det började bli tråkigt allteftersom inget hände!! 
Jag hade läst om Daniel på internet och velade ganska länge att kontakta honom.  
Men så en dag bestämde jag mig och fick snabbt ett svar så det var bara att sätta igång!! 
Det var det bästa jag gjorde! !! 
Resultaten kom snabbt. Det var tufft o tungt vissa gånger men ändå roligt för att  jag såg snabbt resultat.  
Daniel har hjälpt mig med träningen och kosten. Hur jag ska träna o vad jag ska äta före-efter träningen.  
Jag känner mig mycket starkare  nu och har mycket lärdom tack vare Daniel! ! 
Synd att jag tvekade så länge!!! 
Tack Daniel!!! 
Bästa coachen! !!

/Jotta

Upplägget har varit bra, att jag fick redskapen och sen kunde välja lite grann själv hur jag la upp det med kosten och maten eftersom det fanns lite olika matvariationer. Det var väldigt bra att fanns alternativ till alla måltider eftersom man inte alltid är sugen på samma sak. Sen var det också bra att jag kunde lägga upp träningen under veckan som det passade mig, det uppskattades mycket.

När jag hade frågor besvarades dom snabbt och på ett bra sätt.

Det var svårt i början men Daniel peppade mig och det gick faktiskt! Tack för allt stöd jag fått, nu har jag verktygen för att kunna leva bättre.

Mitt midjemått har blivit 8 cm mindre och jag nu väger nu 58,7 kg. Så jag har till och med passerat min mål vikt på 60kg vilket känns helt otroligt.
Startvikt: 67,3

Tack igen för ett bra samarbete!

Varma hälsningar från Sara