GET IN SHAPE

  • Kost och träningsschema som är utprövat och som garanterat kommer ta din fysik till en ny nivå.                                     
  • Gamla rutiner bryts! Långsiktigt hållbart! Inget mer jojjo bantande!
  • Bildbank med över 250 övningar för både gym och hemmaträning

Detta paket är till för dig som vill komma i sommarform och samtidigt få en starkare och mer väldefinerad fysik. 

Du kommer få ett upplägg med rätt typ av kost och träning baserat på 15 års erfarenhet. Genom att följa detta schema kommer du kunna ta din fysik till en helt ny nivå.

Detta upplägg handlar inte om att räkna varje kalori man stoppar i sig och sedan summera allt i ett program vid dagens slut, det handlar om att lära sig att äta rätt.


I detta upplägg kommer du få följande innehåll:

Frukost
Mellanmål
Lunch
Middag
Kvällsmål
Efterrätt
Mixa din egen rätt
Hemmaträning
Träningsschema (gym eller gruppass)
Nycklarna för att nå ditt mål

 

För varje måltid kommer du det att finnas olika ”mängdalternativ”. Målet med varje måltid är att du ska bli lagom mätt. Så vid första tillfället väljer du den mängd som du tror är lagom mängd för dig. Därefter justerar du upp eller ner ett steg beroende på hur mätt du blev.  Känner du att du tappar för mycket i vikt så ökar du upp lite i mängd och minskar lite på träningen. Märker du att det står still så kan det vara så att du behöver minska i mängd eller öka på med mer träning. Vill man gå ner i vikt så behöver man ligga på ett underskott och då måste man helt enkelt göra sig av med mer kalorier/dag än man tar in. 

Kikar vi på kosten så är den väldigt kalorisnål och mättande, så att öka eller sänka ett steg i mängd kommer inte påverka det totala kaloriintaget nämnvärt.


Målet med alla mina upplägg som jag gjort åt mina kunder är att man själv ska kunna lära sig vad som funkar och sedan hitta en balans som passar för just dig. Därefter väljer man själv hur strikt man vill köra med både kosten och med träningen. Det viktiga är att man trivs och mår bra i en hälsosam kropp.


Träningen

Träningspassen är gymbaserade men vill man köra ett hemmaträningsprogram så finns även de alternativet.
Det går även bra att byta ut gympassen mot gruppträningspass.
Vid hemmaträning behövs det endast fria vikter, inget annat. Det kommer även att vara inkluderat intervallträning och pw om man vill, men det är naturligtvis valfritt. Hur ofta man tränar är upp till var och en, men jag rekommenderar minst 3-4 träningspass/vecka och max 5-6 för de som vill köra hårt. 

Jag har i detta paket valt ut de övningar som jag vill att du följer på ett rullande schema. Skulle du vilja byta ut någon övning så kommer du ha tillgång till en bildbank med över 250 olika övningar, inkl hemmaövningar. Det enda som behövs är hantlar med olika vikter.

Alla verktyg finns, så frågan är bara om du är redo att svettas och kämpa mot ditt mål?


Ingen ångerrätt finns på detta paket.